وکیل ارث و انحضار وراثت

من کریمی هستم وکیل پایه یک دادگستری ، مطالب حقوقی روز و عامیانه رو در این وبسایت برای شما به اشتراک میزارم

وکیل ارث و انحضار وراثت

۵ بازديد

در این نوشتار نوین وکیل می‌خواهیم درباره مشاوره حقوقی ارث و میراث و انحضار وراثت مطالبی را ارائه دهیم با ما باشید.

ارث اما ارث بسیار  یکی از مباحث بسیار  مهم حقوقی است که افراد برخی دیگر با خواه یا ناخواه درگیر آن می‌شوند برای خانواده‌ها مسئله را به صورت توافقی حل می‌کنند برخی دیگر با مراجعه به مراجع قضایی به حل اختلافات در این  است حوزه می‌پردازند شاید برخی گمان کنند که مسائل مربوط به اما ارث بسیار ساده است اما دارای پیچیدگی‌هایی است که برای حل آن فرد باید دانش کافی را داشته باشد.

 

در این نوشتار نوین وکیل می‌خواهیم درباره مشاوره حقوقی ارث و میراث مطالبی را ارائه دهیم با ما همراه شوید.

 مقالات حقوقی روز 

ارث چیست؟

ارث به کلیه اموال ارث ، حقوق شخص پس از مرگ او  که به وراث او منتقل می‌شود می‌گویند وارثان براساس قانون سه دسته هستند:

 

طبقه اول: پدر و مادر شخص فوت شده و اولاد و نوه‌های او

طبقه دوم: خواهر و بردار‌ها و اولاد شخص

طبقه سوم: عموها، عمه‌ها، دایی‌ها، خاله‌ها و اولاد آن ها شخص

 

چنانچه در هر یک از این طبقات شخص نبود طبقه بعدی ارث را می برد. لذا براساس قانون تنها خویشاون نسبی از یکدیگر ارث می‌برند. و خویشاوند سببی ماننند زوج وزوجه از یک دیگر ارثیه نمیبرند.

مشاوره حقوقی ارث و میراث

در نتیجه تقسیم ناعادلانه ارث ممکن است میان وراث اختلافاتی بوجود آید به همین می‌توانند با دریافت مشاوره حقوقی ارث و میراث اقدام به تقسیم عادلانه ارث کنند.

 

لازم به ذکر است که بگوییم تقسیم ارث مس ار ادای حقوق و دیون فرد متوفی امکان پذیر است، ابتدا باید بدهی‌ها و وصیت او پرداخت شود سپس نوبت به تقسیم الارث می‌رسد.

 

شرایط تقسیم عادلانه با توجه به جنسیت و طبقه وراث، زمان وقوع متوفی و.. متفاوت است، گاهی اوقات افراد رای جلوگیری از نزاع میان وراث ترجیح می‌ددهند در زمان حیات وی اموال خود را تقسیم کند اما در صورتی که برای دیگر ترجیح می‌دهند تا ارث به صورت قانون تقسیم گردد .اگر  پس از فوت متوفی هنوزی ارث تقسیم نشده است می‌تواند مشاوره حقوقی ارث و میراث دریافت کند تا یک تقسیم ارث عادلانه داشته شد.

 

مشاوره ارث و میراث و انحصار وراثت  با بررسی همه جوانبب می‌تواند به تمامی سوالات های حقوقی شما در خصوص تقسیم ارث پاسخ بدهد.

 

به چه کسی مشاوره حقوقی ارث و میراث گویند

مشاوره حقوقی ارث کسیست که به قوانین تقسیم ارث به طور کامل مسلط است و بتوانند افراد برایی برای تقسیم ارث عادلانه راهنمایی کند همچنین به آن راه حل‌ قانونی که موجب حل مشکلات انها میگردد را ارائه دهند.

 

مزایای مشاوره حقوقی ارث  و انحصار وراثت

بهره مندی از بهترین مشاوره حقوقی ارث و میراث  مزیت زیادی دارد که عبارتند از:

 

بسیاری از افراد به جای استفاده از وکیل ارث از مشاوره حقوقی ارث و میراث استفاده می‌کنند که یکی از مزایای آن هزینه مناسب و مقرون به صرفه می‌باشد.

یکی دیگر از مزایای مشاوره حقوقی ارث و میراث این است که طرفین می‌توانند خود مشاور خود را انتخاب نمایند یا از مشاوره افراد مختلف استفاده نمایند.

مشاوره حقوقی ارث و میراث به افراد کمک می‌گند تا حقوق خود آگاه شوند و نسبت به استحقاق آن اقدام نمایند.

ویژگی‌های مشاوره حقوقی ارث و میراث

اولین ویژگی که یک مشاوره حقوقی ارث و میراث باید داشته باشد دانش و تخصص لازم در حوزه ارث است او باید نسبت به قوانین روز ارث آشنایی داشته باشد و به تمام راه حل‌های قانونی برای پرونده‌های ارث مسلط باشد.

 

مشاوره حقوقی ارث و میراث باید بتواند پرونده مراجعه کننده خود را در ابعاد مختلف بررسی کند و یک راه حل معقول را به ارائه بدهد تا مشکلش حل شود.

 

به طور کلی مسئله ارث بسیار مهم است؛ زیرا کوتاهی در این مسئله ممکن است به ضرر فرد تمام شود به همین دلیل مسئولیت پذیری ل انصاف داشتن در حل پرونده یکی از ویژگی‌های مهم مشاوره حقوقی ارث و میراث می‌باشد.

 

تاثیر مشاوره حقوقی ارث و میراث در روند پرونده

در پرونده‌های مربوط به ارث دریافت مشاوره حقوقی می‌تواند مسیر طولانی و پر پیچ و خم حل دعاوی را کوتاه‌تر کند، در واقع مشاوره به شما راه حل‌هایی را ارائه می‌دهد که در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه مطلوب برسید، همچنین از پایمال شدت حق و حقوق شما جلوگیری می‌کند.

 

اگر خود به تنهایی این دعاوی را شروع کنید احتمال اینکه زمان و هزینه زیادی را صرف کنید و در نهایت به نتیجه دلخواه نرسید زیاد است پس راه منطقی این است که با یک مشاوره کوتاه و ابهامات و سوالات خود را بپرسید، سپس بسته به میزان پیچیدگی پرونده اقوام به انتخاب یک وکیل متخصص ارث نماید.

 

این راه باعث می‌شود بهترین تصمیم را بگیرید؛ زیرا شاید مشاوره حقوقی به شما بگویید که در مدت زمان کم می‌توانید خود بدون پیچیدگی خاص پرونده را به دست بگیرید و به نفع خود به پایان برسانید.

 

عدم همکاری وراث برای تقسیم ارث ممکن است دلایل زیادی داشته باشد که هر کدام از این دلایل راه حل مخصوص به خود را دارد به طور مثال گاهی وراث با یکدیگر پس از فوت متوفی توافق محضری نسبت به تقسیم اموال متوفی می‌کنند حال ممکن است یکی از وراث ساز مخالف بزند و مخالف این توافق نامه باشد.

آیا مشاوره حقوقی ارث و انحصار وراثت قبل از دادگاه حقوقی لازم است؟

همانطور که در قسمت‌های فوق اشاره کردیم حل پرونده‌ مربوط به ارث و میراث دارای پیچیدگی‌ زیادی است حتی مراحل دریافت گواهی انحصار وراثت نیز پیچیدگی‌ خاص خود را دارا می باشد.

 

گاهی مواقع  همه وراث  با هم توافق می‌کنند تمام امور مربوط به انحصار وراثت را به یک وکیل بسپارند. اما یکی از وراث مواقق نیست  و اجازه این کار را نمی دهد. در این شرایطی ابتدا سعی کنید با مذاکره و صلح تمام اعضاص وراثت  به یک نتیجه مسالمت آمیز برسیند.  اگر این کار نتیجه نداد و با عدم همکاری وراث مواجهه شده بدید بهترین کار این است اقدام مطرح کردن این موضوع با یک مشاوره حقوقی می باشد.

 

باید بدانید  انحصار وراثت و امور ارث و میراث  طولانی و زمان بر است. لذا  در صورت عدم همکاری سایر  وراث این مسیر سخت‌ نیز خواهد شد. لذا برای سپری  کردن این مسیر بهتر  با کسی که تخصص و علم  حقوقی کافی در این زمینه  ارث و میراث دارد مشورت کنید تا مسیر متقاعد کردن مخالفین را به شما نشان دهد.

 

حق المشاوره ارث و میراث

هزینه مشاوره حقوقی ارث و میراث در هر دفتر و موسسه حقوقی متفاوت می باشد

 

همانطور که در قسمت فوق بیان کردیم بسیاری از موسسات هستند که مشاوره حقوقی ارث و میراث رایگان به صورت تلفنی و آنلاین ارائه می‌دهند و افراد می‌توانند به صورت رایگان از خدمات آن‌ها استفاده نمایند. . بسیاری از موسسات یک جلسه مشاوره را به صورت رایگان ارائه می‌دهند تا مراجعه کننده بتواند سوالات و ابهامات خود را بپرسد و از جلسات بعدی برای مشاوره حق المشاوره دریافت می‌کنند.

 

تقسیم ماترک و تحریر ترکه توسط مشاوره حقوقی ارث و میراث

همانطور که در قسمت قبلی   گفتیم سایر  وراث برای تقسیم ارث باید گواهی انحصار وراثت را گرفته باشند.   این گواهی یک سند رسمی و قانونی می‌باشد که نام وراث و زمان فوت متوفی در آن مشخص شده است پس از دریافت این گواهی وراث خواهن تقسیم اموال هستند که باید به صورت رسمی دادخواست خود را به دادگاه ارائه بدهند.در واقع باید گفت که پس از فوت متوفی اولین اقدام این است کعه اخذ این گواهی است،

اگر میان وراث اختلافی باشد نباشد دادخواست تنظیم و به امضای تمام وراثباشد می‌رسد و پس از صدور گواهی تقسیم ماترک ما مراحل نهایی تقسیم ارث طی خواهد شد.  حال اگر یکی از وراث مخالف باشد پای دادگاه به میان می‌آید و به این موضوع رسیدگی خواهد کرد و پس از اخذ نظر کارشناسان رای نهایی را صادر می‌کند البته این رای قابل اعتراض است و در دادگاه تجدید نظر مجددا مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

اگر در مسیر تقسیم اموال در میان وراث اختلافاتی بوجود آید این موضوع به یک مسئله پیچیده و حساس تبدیل می‌شود اگر در این مسیر آگاهی لازم را نسبت به قوانین نداشته باشند مسیر حل پرونده طولانی‌تر می‌شود و ممکن است حق افراد پایمال شده و بر زندگی مادی و مالی آن‌ها تاثیر زیادی بگذارد.

به همین دلیل توصیه می‌کنیم که حتما با یک مشاوره حقوقی ارث و میراث مشورت کنید مشاوران با قوانین آشنایی کاملی دارند به همین دلیل می‌توانند راه حل‌هایی را به شما پیشنهاد دهند که مشکلتان حل شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.